neděle 13. dubna 2014

Den před odletem



Ahoj.

Hlásím se naposledy z Čech. ...
Musím se přiznat, že to všechno tak neuvěřitelně uteklo, nestačím se divit.
A není to nic jednoduchýho. Nečekala jsem, že to bude tak emocionální.
Jsem citlivka a ustejskánek odjakživa, ale tohle moc nedávám. Loučení v lásce nemám,
a od pátku, kdy měl rozlučku můj bratránek s přítelkyní, který odlítaj pro změnu do Kanady,
pořád jenom brečim. Dneska jsem se probudila celá oteklá, protože jsem se včera loučila s rodinou, sousedama, který znám celý život a taky je jako rodinu beru. Super..

Před chvilkou jsem se loučila s mojí nejlepší kamarádkou Luckou.. Slzavý údolí, co vám budu povídat... Ještě mě čeká loučení s kamarádkou, nejlepšim kamarádem a jeho přítelkyní a zítra s našima... Celej tenhle proces je šílenej. Proč mi to děláte? ...
Jinak jsem dneska začala balit - konečně. Kufr může mít 23 kg.. Jak to mám sakra zapakovat?
Už takhle obrečim boty, který tu nechám a jiný oblečení, ale to, co si sebou táhnu je vážně už jen to nezbytný + dárky pro rodinu..
Udělala jsem kopie od všech dokumentů, pasu atd.  a to taky zabere místo.. sakra.. Nehledě na to,
že British Airways povolujou jen příruční zavazadlo + kabelku NEBO noťas. Pecka..
V pátek jsme byli s našima v Praze. Dostali jsme od ségry darem poukázku do Fata Morgany na motýly, který byly krásný + jsme byli v jedný z ambiente restaurací - a dali jsme si all you can eat oběd. Náš oběd trval skoro 3 hodinky :D cpala jsem do sebe sushi, ústřice, slávky a jiný potvory a tuny hovězího, zapíjela jsem to cuba libre.. :D No prostě skvělý. Přežírat se neni nejzdravější, ale mě to fakt bodlo. Hlavně na nervy.. :D
Teď jsem doskypovala s A. a dětma. .Říkal, že mě ve čtvrtek vyzvednou v hotelu s dětma, co nejdřiv to půjde. Hned je mi líp :)
Vůbec se mi teď honí hlavou takovejch věcí. Co se může stát, co se stane..
Ale potřebuju najít sama sebe. Minulost se neopakuje, lidi se měněj. Jen doufám, že tu na mě počkaj a neztratím nikoho dalšího na kom mi záleží..
Stihla jsem v Děčíně udělat pořádnej bordel a lidi na mě asi jen tak nezapomenou. Ale můžu říct, že jsem si to užila na 100%. Teď mě čeká hledání a možná znovuobjevení identity, zbavení se pár upírů, který mě tu psychicky vysávali, což je asi největší plus.
Doufám, že mi vyjde všechno, co mám v plánu. Ať už je to skvělá HF, dovolená v Karibiku, škola..
Sama sobě si to přeju. A jestli se to po*ere! Tak už nevím..
Chci ještě jednou poděkovat všem za podporu. Ať už je to moje milovaná rodina, nejlepší kamarádka, další kamarádi i holky, který se do USA teprve chystaj. Jste skvělý, všichni!
Příště se ozvu z NY, doufám, že to bude co nejdřív.
See you soon!

3 komentáře:

  1. Držim palce, ať to všechno dopadne a šťastnou cestu! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Luci držim ti palce!! Přeju ti, ať hlavně zapadneš a ať máš ty nejvíc zlatý dětičky! :) Budeme se tu s Tedíkem na tebe těšit.. :) a držíme palce, pusu a pohodovej let!!! :) M :)
    P.S. Piš sem pravidelně! Ať si počtu a pobrečim, ty těhu hormony jsou děsnýý... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju holky.. Těhu teda nejsem, ale cloumá to se mnou taky :D nezapomeňte mě zahrnovat informacema z našeho českýho DC :))

    OdpovědětVymazat