pondělí 9. června 2014

Víkend s Miguelem

Ahoj!

Mám víkend už od pátku. A. odjel hned ráno na víkend na bráchovu rozlučku se svobodou do Baltimoru a babča s dědou vyzvedli děti ve 1 odpoledne a odvezli si je.
Pro mě to znamenalo hodně. Konečně klid. Čas jenom pro sebe. Soukromí.

Miguela. :D

Ve čtvrtek mi mamka posílala balíček z ČR s mejma botama a když jsem to v pátek ráno kontrolovala, balík už byl v Newarku a dopoledne už v Brooklynu s tim, že by mi ho měli doručit koncem dne.
Vyběhla jsem na nákupy, uklidila, uvařila. Byla jsem nedočkavá, pořád jsem koukala z okna a vyhlížela UPS. Pořád nic.
No, nalila jsem si Jamesona, řešila s Miguelem co a jak. A najednou rány do dveří. Byla jsem zamčená, tak jsem si říkala, že je to A., že něco zapomněl. Prd. Balík dorazil. Okamžitě jsem ho poslíčkovi vyrvala z rukou, rozpitvala a okamžitě si boty obula a chodila v nich po bytě s drinkem v ruce.. :D Jak málo stačí ke štěstí..

S Miguelem jsem se sešla večer, bylo mi oznámeno, že nakonec teda pojedeme na Coney Island do zábavního parku. Hned jak jsme vylezli z vlaku, jsem se ocitla někde úplně jinde.
Čapnul mě okolo ramen a šli jsme na pivo, pak se projít k pláži, čučeli na hvězdy a povídali si.
Chtěl mě vzít na Wonder Wheel, ale jelikož ještě neni sezona, zavírají brzo a než jsme tam došli, tak jsme měli smůlu.
No vedle toho otevřeli novej bar - Margharita Island. Něco pro nás. Takže jsme tam žíznivý vtrhli, vzali si kýbl mojita, sedli si a relaxovali, povídali si s vyhazovačem..
Dopili jsme a jeli jsme zpět do Bay Ridge.
Zavolal nám kamarád, tak jsme šli za nim do baru. Tam mě představili majitelovi, kterej je jejich známej.
S Robem jsme se viděli jen jednou a to, když jsem se s Miguelem seznámila.
Vůbec se se mnou nebavil. Dokážete si představit sedět na baru - po levý ruce Roba s mobilem v ruce, po pravý Miguela s mobilem v ruce.
No nic, řekla jsem mu, že si myslim, že mě Rob nemá rád a ať si pokecaj, šla jsem si ven zakouřit. Potkala jsem tam nějakýho týpka, tak jsme kecali, přišel jeho kamarád, tak jsem si dala ještě jedno cigáro a bavila se s nima.
Vylezl Rob , hodil po mě zlej pohled a šel dovnitř, vrátil se s Miguelem a nějakou ženskou, stoupli si někam jinam. Dokouřila jsem, řekla jsem Adamovi, nebo jak se jmenoval, ať si užívá večer, šla jsem za Miguelem. Adam zařval: to je on, jo? S některejma lidma je tady fakt sranda, hlavně s takovejhlema..
Vlepila jsem Miguelovi pusu, šla jsem nám vzít další pivo. Najednou byly 4 ráno a zavíralo se.
Šli jsme domů.
Rob mi řekl, že to se mnou nemá nic společnýho, že se mu jne něco přihodilo, takže ok. Rozloučili jsme se s nim a šli jsme domu. Doma jsme si nalili jamesona a kecali do 6 do rána. nevim jak, usnula jsem mu na klíně.

Probudili jsme se až někdy odpoledne. Jeli jsme k Miguelovi vyzvednout věci na pláž, vzal mě na oběd do bistra, (mimochodem naše první jídlo dne), kde maj samý zdravý mňamky a smoothies a fresh džusy. Měla jsem nejlepší vegetariánskej burgr na světě a skvělý smoothie z borůvek a jahod, Miguel si dal vegetariánský paniny s kuřcim masem. To jste neslyšeli ten záchvat smíchu co jsem dostala, když si to objednal. :D
ještě jsme si nechali připravit salát a strávili jsme tam hodinu a půl. Půl dne nejíst.. o.O

Venku příšernej pařák, takže jsem občas ráda za všechny ty klimatizace na každym místě. Do hodinky jsme dorazili do Brighton Beach, koupili jsme si pití a šli se svalit na sluníčko a. relax. naprostej relax.
Vypli jsme, jen jsme leželi a povídali si. Po celym večeru a noci jsme to potřebovali. Čas letěl hroznou rychlostí. Hlavně s nim. I on to říká..
Večer jsem měla jít s nim a s jeho kamarádama do baru sledovat hokej. Jenže jsem byla tak ko, že jsem to viděla na sprchu a gauč. Po zápase měl dorazit, ale maníci ho hráli 5 hodin, takže nic.

V neděli jsem relaxovala sama, Miguel jel za rodinou do Queensu. Odpoledne dorazil A. s Matym a já jela na Manhattan. Mrkla jsem do Macys - nejětšího obchoďáku na světě. Díky už nikdy.

Pak jsem strávila snad 2 hodiny ve Victorias Secret, nechala jsem tam půlku vejplaty a chtěla jsem jet domů.
To bych ale nesměla narazit na stánek s gelatem. Mňamka uaha. ( Markét sice jsem ochutnala jen malinovej, ale musim říct, že byl taky moc dobrej. a ještě s kouskama malin) .
Nacpala jsem se a jela domu, kde už byli i děti.
Pokecali jsme, A. mi oznámil, že bere děti sebou v pondělí do práce.
Mám volno hurá!!
Takže mu ráno jenom pomůžu s dětma a pak nazdar :)
Perfektní konec perfektního víkendu.

Mějte se fajn!

3 komentáře:

  1. S Miguelem jste rozkošný, sluší vám to spolu..:) Můžu se zeptat jak jste se seznámili? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, děkuju, vyřídim :) Myslim, že to v nějakym článku zmiňuju. Seznámili jsme se velkou náhodou v baru, resp. venku před barem. On je totiž z jinýho neighborhoodu. :) ..

    OdpovědětVymazat
  3. Ta fotka z plaze je fajn :) čiší z dovolenková pohoda :)

    OdpovědětVymazat